MARY POPPINS EL MUSICAL

Ja tenim aquí l' adaptació del musical Mary Poppins!

Avui volem parlar del Musical Mary Poppins.

Mary Poppins. Realment quan parlem amb els nens d’aquest musical, molts d’ells no saben exactament de què els hi estem parlant. J. Massa joves oi? Però el musical conté tanta màgia, tanta il·lusió, tant color, tantes cançons boniques, que es molt fàcil, un cop els expliques com és i quin és l’argument, que entrin amb tu a un mon màgic d’il·lusió.

Com ho vam fer

Nosaltres també vam dedicar una gran quantitat d’il·lusió i ganes per poder construir les escenes adaptades a la seva edat, reduir el text al més essencial perquè fos molt més senzill i entenedor per als infants. Per exemple, vam eliminar algunes escenes del musical que per nosaltres haguessin estat molt complicades de recrear físicament, la cançó “al compàs” a on en Bert camina per les parets i el sostre.

La màgia també és un element a tenir en compte. Què cal fer perquè es reculli l’habitació de manera màgica mentre canten “una cullerada de sucre”? Aquí haureu de fer de Mago Pop o Màgic Andreu, així com si voleu elevar a Mary Poppins pels aires.

El Vestuari

El vestuari també es un altre repte molt important. Son escenes plenes de color i vestuari molt vistós, per exemple: l’escena del parc a on ballen la Mary Poppins i en Bert, tots dos vestits amb vestuari de festa de colors molt llampants (sobretot ell), o l’escena de la botiga de les paraules ( Supercalifrailistic….). Aquesta última és una escena meravellosa on es canta la famosa cançó del musical que tots reconeixeríem en qualsevol moment.

Per contra, les escenes del escura-xemeneies, no tenen tant de color, però la foscor, el color blau de les llums i la boira construeix un ambient també de somni per al nens.

I què dir de totes les cançons! (cullerada de sucre, supercalifragi…, xim ximini, fem volar l’estel…) Totes elles cançons maquíssimes que mai les podrem oblidar, oi? Doncs a partir d’ara els nostres petits tampoc.

Realment és un musical molt agraït tant per nosaltres, com per al pares, però sobre tot per tots el nens que hi participen.

El Text

La reducció del text en aquesta ocasió l’hem fet en dues versions. Una per a nens de 8 a 10 anys i un altra per a edats entre 10 i 13. El nombre de cançons és el mateix, però el text és mes reduït per el petits.

La cançó Al compàs també està adaptada per extreure la seqüència de quan els actors caminen per les parets i el sostre.

La cançó Chim Chimini també està una mica adaptada. Els personatges canten i parlen sobre la música.

Però no us preocupeu per aquests detalls. Quan ens demaneu les cançons, us adjuntem (sense cost addicional) no només les bases d’aquestes sinó també les gravacions de les cançons cantades pels nostres nens per tal que us serveixin de guia per poder-les escoltar i aprendre. Així serà més senzill que interioritzin els detalls més complicats.

També us oferim els dibuixos per projectar durant la funció. Us ajudarà, ja que ajuda a estalviar un munt d’escenografia. Teniu un dibuix per a cada escena. Aquests dibuixos omplen moltíssim l’escenari i ubiquen a l’espectador molt ràpidament. Son de gran ajuda també per donar color a l’obra. No us els podeu perdre tampoc. Estan creats específicament per aquest musical.

Finalment us relatem de què es composa el material que us oferim .

EL PACK COMPLERT INCLOU:

Text del musical sense les lletres de les cançons per nens i nenas de 8 a 13 anys.

11 dibuixos, un per a cadascuna de les escenes (alguna escena es repeteix el dibuix)

Bases musicals per poder cantar les lletres

Cançons Adaptades al català

“Proleg- Bert” ( Prologue Chim Chim Cher-Ee)

“Cullerada de sucre” ( A Spoonful of sugar)

“Festa Feliç” ( Jolly Holiday)

“Supercalifragilisticexpialidossos” (Supercalifragilisticexpialidocious)

“Al compàs” ( Step in Time)

“Chim Chimini” ( Chim-Chimini Cher-Ee)

“Fem volar l’estel” (Let’s go fly a kite)

Música Instrumental

“Overtura”

“Aparició”

“Entrada dels pingüins”

“Ball dels pingüins “

“Sortida dels pingüins”

“Botiga de les paraules”

Músiques base per poder cantar a sobre (Karaoke) de cada una de les lletres aportades.

Si no volguéssiu el PACK COMPLERT , sempre podeu demanar-nos individualment qualsevol dels seus components, ja sigui el text, els dibuixos o les cançons. Aquestes últimes sempre amb la guia dels nostres nens cantant i la base musical sense cap cost.

Si voleu comprar aquest material en català, podeu fer-ho aquí.

Si voleu comprar aquest material en castellà, podeu fer-ho aquí.

Si teniu algun dubte només ens heu de preguntar : info@teatromusicalinfantil.com

Si voleu sentir els exemples de les cançons, podeu fer-ho aquí

Aquí trobareu tots els nostres musicals

Dibuixos

Com sabeu, nosaltres gairebé no fem servir escenografia, aquesta la projectem amb dibuixos per tal d’omplir l’escena de manera  figurativa i facilitar que el públic s’ubiqui.

Ens podeu demanar, els dibuixos que vam fer servir per projectar cada una de les escenes (més de 10 dibuixos).

Així doncs, tindreu tot el material necessari per poder fer l’obra només posant el vostre esforç en que els nens aprenguin i interpretin els seus papers.

Tota la resta del material us l’aportem nosaltres!

Recordeu que teniu tot aquest material disponible:
Lletres de cançons al català, text per interpretar adaptat a l’edat que necessiteu, bases musicals per cada cançó, músiques instrumentals per acompanyar algunes escenes, dibuixos per projectar i estalviar-vos l’escenografia i fins i tot totes les cançons cantades amb veu original de les nostres representacions perquè tingueu una guia quan les interpreteu vosaltres.

Si teniu algun dubte només ens heu de preguntar: info@teatromusicalinfantil.com, o al final d’aquesta entrada.

Si voleu sentir els exemples de les cançons, podeu fer-ho aquí 

Aquí trobareu tots els nostres musicals

El Text de Mary Poppins

Gairebé estan totes les escenes possibles. Potser alguna l’ hem escurçat força perquè no era important en l’argument general i reduïa el text , ajudant així,  a la memorització del nens.

El text dels personatges és prou reduït perquè no tinguin tanta feina a  memoritzar,   ja que  havien de ballar i cantar.

El text està adaptat pels dos grups d’edat que comentem més amunt. El nombre de pàgines va de les 22 dels més  petits fins les 25 dels més grans.

Us deixo una petita mostra del text aquí sota. I aquí un enllaç a la pàgina on trobareu més informació i àudios de prova de les cançons.

Ahhh!!! i qualsevol pregunta , la podeu fer mitjançant els comentaris d’aquesta entrada.

Recordeu :

Si voleu comprar aquest material en català, podeu fer-ho aquí.

Si voleu comprar aquest material en castellà, podeu fer-ho aquí.

Si teniu algun dubte només ens heu de preguntar : info@teatromusicalinfantil.com

Si voleu sentir els exemples de les cançons, podeu fer-ho aquí

Aquí trobareu tots els nostres musicals

facebook
Twitter

2 Comments

 • Helena ha dit:

  Hola m’interessaria el pack complet de tot Mary Poppins!!!! Quin preu té? El de xikets de 12 anys (6é de primària). TINC 17 ALUMNES. Caldria la possi ilitat de adaptar el guió per a 17 xikets????? M’interessa!!!! Però clar, primer he de saber el cost!!!

  • admin ha dit:

   Hola Helena. Els textos son molt flexibles. Normalment hi ha personatges per mes de 15 nens, ja que els nostres grups tenien mes nens/nenes. Per el tema del preu, millor t’informo en privat. Si envies un correu a info@teatromusicalinfantil.com
   Qualsevol altre pregunta del espectacle, quines dificultats vam tenir, escenes eliminades o molt reduïdes, escenografia o muntatge so/ projeccions … no cal que us digui que podeu preguntar-nos el que necessiteu aqui mateix i us informarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *