BIBLIOTECA D'OBRES I GUIONS DE TEATRE

Quantes vegades, com a directors heu buscat la millor obra de teatre per el vostre grup?.

Quantes vegades… heu anat a una llibreria especialitzada pensant en trobar el text teatral perfecte per el vostre grup, i heu comprat diferents llibres. Alguns d’autors desconeguts, alguns altres d’autors perfectament coneguts, però que no havíeu llegit mai.

Les compreu. Us les emporteu a casa amb molta il·lusió perquè creieu que alguna de elles serà la perfecta i a la desena pagina penseu que:

Aquesta obra no la podem fer …massa complicada
Aquesta obra no la podem fer … molta escenografia
Aquesta obra no la podem fer … volia una comèdia mes actual
Aquesta obra no la podem fer … volia mes actors …o menys
Aquesta obra no la podem fer … no es pot aguantar !!!

…agafeu la obra i la deixeu a la estanteria de “obres de teatre” i no la tornareu a agafar mai mes?

Quantes vegades…

Us heu preguntat a on aconseguir aquell text teatral o guio adaptat per aquella obra que sempre heu volgut fer.

Moltes ja no estan al mercat, o estan exaudires les seves edicions, o no les trobeu en l’idioma adequat, o es tant antiga que ningú la te en format digital.

No us preocupeu, no esteu sols. No agafeu una depressió per aixo, no val la pena. Tots hem tingut aquest problema en algun moment de la nostra historia teatral, be algun no…bastants moments d’aquest.

Tots junts intentarem posar solució en aquests problemes. Crearem una gran biblioteca de obres teatrals y musicals. Ja tenim a punt la nova Biblioteca de obres de teatre. Podeu disposar de totes les obres que necessiteu. Només us demanem dues coses. Que us subscriviu i que deixeu un text de una obra de teatre o musical a canvi de la que vosaltres necessiteu. D’aquesta manera la llista continuarà creixen sens parar i ens ajudarà a tots a tenir el que necessitem.

Envia un missatge a info@teatromusicalinfantil.com amb les obres que vols de la nostra llista i adjunta al missatge tans textos(que encara no hi siguin a la llista) com obres hagis demanat.

Hauràs d’adjuntar aquesta informació per cada obra que aportis: Autor, títol, nombre d’actors, nombre d’actrius, Gènere.

I clicant aquí  tindràs accés a la nostre BIBLIOTECA

TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM

Moltes gràcies per ajudar-nos a fer aquesta magnífica biblioteca.

Qualsevol pregunta que ens vulgueu fer, feu-la al final d’aquesta entrada, us la respondrem tan aviat com ens sigui possible.

facebook
Twitter

5 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *