MUSICALS

ELS NOSTRES MUSICALS

Dins d’aquesta secció, us podem proporcionar molt del material que necessitareu per poder arribar a construir, amb el vostre grup, un musical dels més coneguts.Més avall els especifiquen detalladament.

Depenent de l’ obra podrà haver-hi més o menys materials. Si us plau consulteu en cada cas. Fins ara en tenim uns quants complets, però els anirem afegint mica en mica. Part del material tindrà un cost i una altre serà gratuït depenent de la vostra cistella de compra. Podreu comprar des d’ un text adaptat d’ un dels musicals, per a una edat en concret, fins a una lletra d’ una cançó adaptada al català o al castellà.

Quan sigui una lletra adaptada us afegirem un àudio amb veus perquè la pugueu cantar adequadament i ajustant la lletra perfectament a la música.

Els musicals els trobareu en els següents idiomes:

MUSICALS EN CATALÀ

En aquest apartat podràs consultar tots els musicals en Català que tenim disponibles a la nostra web.

VEURE'LS

MUSICALS EN CASTELLÀ

En aquest apartat podràs consultar tots els musicals en Castellà que tenim disponibles a la nostra web.

VEURE'LS

MUSICALS EN ANGLÈS

Actualment no tenim contingut en aquest apartat, properament podreu accedir per veure aquests musicals.

(PROPERAMENT)

Pack

complet

Si esteu molt interessats en un dels musicals que us oferim, teniu la possibilitat de comprar tot el PACK complet de material per a un musical en concret.

Aquest pack inclou tots els textos, les diferents lletres, cançons en format de bases musicals, una sèrie d’àudios de prova i diversos dibuixos per a poder-los projectar durant la realització del musical.

01. Textos

El textos adaptats, són realment adequats per l’ edat del nens/ es que els hauran de representar. Els grups d’ edat que podeu trobar són : 4-6 anys , 7-9 anys, 10-12 anys, 13-16 anys.

Moltes vegades s’ han suprimit escenes concretes que no afecten el sentit de l’obra però que pels nens hagués estat molt difícil fer , o perquè, material o físicament, seria molt complicat fer-ho a nivell no professional. Potser també s’ha canviat el final d’alguna escena per adequar el contingut a l’edat dels nens/es. Altres vegades s’han suprimit/afegit personatges, o perquè no tenien pes a l’ obra, o perquè el nombre de personatges no era suficient per a que tot el grup pugués participar de l’ espectacle. A la informació de cada text tindreu el nombre de personatges que hi participa.

02. Lletres de cançons

La traducció i adaptació de les lletres de les cançons de cada un del musicals, intenten preservar al màxim el context, sentit i significat original. S’hi ha posat especial atenció a seguir el patró de síl·labes tòniques dintre de cada compàs. Guardant d’aquesta manera l’harmonia de la cançó.

03. Bases musicals

Perquè pugueu cantar les cançons de la millor manera, per cada una de les lletres que compreu us farem arribar gratuïtament un àudio cantat amb la lletra que heu comprat, com a exemple. No seran àudios professionals, potser són extrets d’ obres representades per nosaltres, però que us serviran perfectament com a guia.

04. Dibuixos per projectar

Amb l ‘objectiu d’ utilitzar el menor material possible d’escenografia i atrezzo, moltes de les obres tenen uns dibuixos fets per a cada una de les escenes, que podeu comprar per utilitzar-los per la mateixa representació. D’aquesta manera el públic s’ubicarà a l’escena només mirant el dibuix.

05. Àudios de Prova

Dintre de la pàgina de compra de cada musical tindreu un àudio de prova. Aquest àudio serà de poca durada, perquè pogueu escoltar part de la lletra que podeu comprar, i decidir si és del vostre gust.

Aquest àudios no són professionals. Poden ser extrets d’ alguna de les obres que nosaltres hem fet i són cantats pels mateixos nens.

06. Idiomes

Intentarem que totes les adaptacions siguin en català i en castellà.

A causa de que les obres sempre s’han fet en català, estem adaptant-les al castellà i ho anirem fent properament. Dintre de Musicals podreu escollir el menú de “Lletres en català”, “Lletres en Castella“ o “Lletres en Anglés“.