QUI SOM

Durant 10 anys vam construir un projecte de taller de teatre musical i va arribar a ser molt més del que nosaltres esperàvem.

Vam començar amb 10 nens i nenes i vam acabar a més de 100 distribuïts en diferents grups d’edats, compreses entre els 4 i els 16 anys. Durant aquests anys hem experimentat una muntanya de sensacions, aprenentatges, alegries, frustracions, vivències i sobretot una complicitat amb els nens que no haguéssim pensat mai.

Tot això és el que volem compartir amb vosaltres mitjançant el material que hem anat acumulant de totes les obres que hem fet amb ells. També estem oberts a què ens consulteu el que necessiteu per aconseguir el vostre objectiu, que és la representació final.

JOSEP

ACTOR I DIRECTOR DE TEATRE

Hola sóc en Josep. Actor i Director de teatre amateur des de fa molts i molts anys. De fa uns quants anys ençà, he estat dirigint un taller de teatre musical infantil, juntament amb la Mònica.

Durant aquest temps hem agafat molta experiència en tot aquest món. Jo sobretot a la meva àrea, la interpretació i la direcció escènica. Però també i de manera molt important en l’adaptació de textos de teatre i teatre musicals pels nens i les nenes. He reduït al màxim les llarguíssimes obres perquè les puguin representar amb espontaneïtat i conservant tota la base argumental.

MÒNICA

MESTRA DE PRIMÀRIA

Hola, jo sóc la Mònica. Mestra de primària de professió. Jo durant aquests anys he estat amb els més menuts (4-6 anys). Fent viure el teatre com un joc d’expressió i creant i adaptant els guions i textos  per representar-los.

És un plaer veure com el teatre obre la mirada dels infants, els fa ser més flexibles, els ajuda a treballar en equip, a evolucionar a nivell emocional, corporal i d’expressivitat. A perdre les seves pors, a gaudir d’un procés intens creatiu i sentir-se satisfets de la posada en escena de la representació que és la culminació de la superació de les seves pors i la satisfacció de poder compartir tota la feina.

Tenim tot el que busques, i la màxima il·lusió.

01. Experiència

L'experiència teatral i pedagògica dels nostres perfils, ens han ajudat a incorporar molts aspectes de millora a les nostres adaptacions, sempre pensant en les edats i necessitats dels nens i nenes que els han d’interpretar.

02. Creativitat

El procés creatiu parteix de les obres de teatre i dels musicals però s’enriqueix i es transforma amb les aportacions dels infants i de l’equip, amb la il·luminació i el vestuari, amb l'attrezzo i l’escenografia, culminant amb una representació més vivenciada.

03. Dedicació

Fer aquestes adaptacions per edats diferents i amb altres idiomes requereix revisar i traduir els textos, les lletres de les cançons i preparar les bases musicals. També dibuixar les escenes més representatives per poder ambientar-les i organitzar l’atrezzo, el so i la il·luminació.

04. Qualitat

Escriure, adaptar, revisar, assajar, i tornar a assajar. Interactuar amb les idees dels nens i de l’equip, engrandeix, sens dubte l'experiència teatral, el text i el seu entorn. Els textos adaptats han estat provats i representats en una producció final amb públic i això és un valor afegit.