ACOMPANYAMENT DEL PROJECTE

ACOMPANYAMENT DEL PROJECTE

Us volem acompanyar en tot el que necessiteu perquè el vostre projecte pugui tirar endavant, sense problemes.

Per això a més de tot el material digital que us oferim per poder realitzar per vosaltres mateix@s qualsevol projecte, també estem disposats a col·laborar amb vosaltres en tota la preparació i fins i tot en l'execució final.

Aquests 10 anys de taller musical, ens han aportat l'experiència per poder-ho fer.

Quines són les àrees en les quals us podem ajudar:

01. Direcció escènica

Mitjançant el text, decidir el sentit y tempo de ľ obra i de cada una de les escenes. Ajudar als petits actors i actrius a interpretar el seu paper i a situar-los a l'escena. Coordinar tots els element escènics i fer que la seva idea es vegi corresposta en la composició global.

02. Regidoria

Responsable dels moviments escènics, entrades d'actors i actrius, atrezzo, vestuari, mobiliari. Mantenint el tempo demanat pel director escènic. Farà l'inventari de tot el material necessari perquè cada escena es desenvolupi sense problemes.

03. Escenografia

Nosaltres ja sabeu que no fem servir gaire escenografia, i que la substituïm per dibuixos projectats al fons de l'escenari. Però sempre hi ha elements que han d'aparèixer si o si a escena de manera física. Com fer-ho i amb què fer-ho perquè sigui fàcil d'entrar i sortir d'escena, és una altra tasca important.

04. Cant

Hi ha molts nens i nenes que tenen veus fantàstiques, però a vegades se'ls ha de modular, apujar o abaixar el to de la melodia perquè les puguin interpretar. Aprendre a respirar i agafar el to correcte. És un altre ``actor`` essencial en la preparació d'un musical.

05. Coreografies

Sens dubte tots els musicals necessiten unes coreografies ben desenvolupades i treballades, perquè el resultat sigui el que desitgem. Una persona encarregada d'elles és del tot necessari.

06. Llums

Les llums donen la fredor o calidesa, la por o l'alegria depenent del que volem que el públic rebi. Amb elles ajudes de manera molt important a transmetre el que l'actor vol enviar a l'espectador.

07. So

Curta serà aquesta descripció, si pensem en un musical. Importantíssim!!

Compteu amb nosaltres per ajudar-vos a fer que el vostre projecte sigui el MILLOR!

Si necessiteu ajuda en qualsevol d'aquestes àrees i esteu a prop de Barcelona (és on nosaltres ens trobem), podeu comptar amb nosaltres com amb els nostres col·laboradors.

Penseu que la feina dels actors és importantíssima, sense ells i elles res es podria executar. Però tot el que envolta a un actor o actriu també ho és. Una il·luminació, vestuari, i so adequat, fa que el públic s'endinsi en la seva feina i aquesta multipliqui el seu efecte sobre l'audiència.

Encara que siguin nens i nenes i no sigui un projecte professional, l'efecte del conjunt canvia en gran mesura.

Per tant compteu amb nosaltres per ajudar-vos a fer que el vostre projecte sigui el MILLOR!