ANNIE EL MUSICAL

Ja tenim aquí l’ adaptació del musical Annie!

Avui volem parlar del Musical Annie.

Ja ho tenim tot preparat per poder-vos oferir tot el material que tenim d’aquest musical.

Si us sentiu amb forces, motivació i teniu uns nens i nenes amb moltes ganes de interpretar, ballar i cantar, no dubteu en seguir llegint …

Només us falta el que nosaltres us podem oferir, els mitjans.

Qualsevol pregunta que ens vulgueu fer, feu-la al final d’aquesta entrada, us la respondrem tan aviat com ens sigui possible.

Com ho vam fer

Aquest post és per parlar del Musical Annie. Aquest és un musical que no vàrem escollir nosaltres, sinó que va ser els nostre grup de joves actors els que ens ho van proposar. Com que a nosaltres ens agraden els reptes, no vam dubtar a acceptar la petició. Primer perquè era un repte i després perquè, que hi ha mes motivador que aconseguir el objectiu que ells mateixos van proposar

Els nens que van participar tenien entre 10 i 14 anys.

Aquesta vegada si que vam partir del text original, encara que com sempre, el vàrem reduir i adaptar als actors que en aquell moment teníem. Tot i que vàrem adaptar les lletres al català, finalment, els nois i noies mateixos van decidir que alguna de les lletres continuessin en anglès a l’hora de representar-la, i així ho vam fer. Per això en els àudios de prova no veureu ni “Maybe”, ni “Tomorrow” adaptada i traduïda, però si que les tenim per enviar-les en cas de que les volguéssiu per separat. Sempre us arribarien en el PACK COMPLERT. La única que no vérem traduir i adaptar va ser “Opportunity” que pertany únicament a la pel·lícula Annie del 2014.

També podeu comptar amb que us enviaríem el dibuixos que tenim per projectar a cada escena amb el PACK COMPLERT. Annie el Musical , té molt transit d’escenes i amb el dibuixos és molt mes fàcil visualitzar l’espai  on es troben . Són de l’ estil del que teniu aquí al costat.

Algunes escenes estan eliminades como la cançó de Hannigan “little girls”, o el passeig per la ciutat amb Grace i el Sr. Warbucks amb la cançó NYC.

Algunes altres escenes les hem escurçat perquè no sigui un text tan dens pels nois i noies. Hem de pensar que interpretar , ballar i cantar no es fàcil per a tots ells.

Una vegada fet això, el resultat va ser un text:

Encara que nosaltres vàrem fer que algunes noies fessin papers de nois i viceversa.

Si teniu mes nens o nenes, nosaltres acostumavem fer que dels papers mes llargs un nen o nena fes la primera part i un altre la segona. Així tots contents …els nens i nenes i …també els pares  🙂

Cançons Adaptades al català

Potser – (Maybe)
Demà – (Tomorrow)
Aixo es Infernal – (It’s The Hard-Knock Life)
Es una sort poder ser aqui – ( I Think I’m Gonna Like It Here)
I Viurem – (Easy Street)
Del tot no vestiras si no somrius –(You’re Never Fully Dressed Without A Smile)
Tristesa de Warbucks – (Something Was Missing)
Tot el que vull ho tinc amb tu– (I Don’t Need Anything But You)
Del tot no vestiras si no somrius – (You’re Never Fully Dressed Without A Smile ( SIA 2014))

El Text d'Annie

Gairebé estan totes les escenes possibles. Potser alguna la hem escorçat força per que no era important en l’argument general i reduia el text , ajudant aixi  ala memorització del nens.

El text dels personatges es prou reduït perquè no tinguin tanta feina de memorització, ja que també havien de ballar i cantar.

Us deixo una petita mostra del text. I aquí un enllaç a la pàgina on trobareu més informació i àudios de prova de les cançons

Ahhh!!! i qualsevol pregunta , la podeu fer mitjançant els comentaris.

Recordeu :

Si voleu veure mes informació de Annie el Musical cliqueu aquí.

Si voleu veure mes informació de tots el musicals que tenim cliqueu aquí

facebook
Twitter

5 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *